Werken bij Goodlink

Werken bij Goodlink betekent werken in een flexibele, ondernemende en professionele omgeving.

Werken bij Goodlink

Werken bij Goodlink betekent werken in een flexibele, ondernemende en professionele omgeving.

We zijn sportief, jong (van geest), dynamisch en ambitieus. We nemen onszelf niet te serieus, maar onze klanten des te meer. We werken samen vanuit een positieve grondhouding; informeel, benaderbaar, creatief en met humor. Samen met elkaar en met onze klanten.

Spreken deze waarden jou ook aan én is er een vacature passend bij je profiel, neem dan direct contact op! and does one of our vacancies match with your profile, please get in contact with us!

Analisten / Associates

Momenteel hebben we geen open vacatures voor analisten/associates, maar als je geïnteresseerd ben in toekomstige vacatures, neem dan contact met ons op via de onderstaande link bij Sollicitatie

Werkstages

Op regelmatige basis bieden wij stageplekken aan van 3-6 maanden voor excellente Master studenten die in de laatste fase van hun studie zitten of pas afgestudeerden die op zoek zijn naar relevante werkervaring.

Stagiairs helpen bij het maken van presentaties, waarderingen, bedrijfsanalyses, businessplannen en industrie analyses en krijgen de mogelijkheid om waardevolle corporate finance vaardigheden in de praktijk te ontwikkelen in een professionele, open en prettige werkomgeving.

Als je op zoek bent naar een stage en in het bezit bent van een sterk analytisch vermogen, oog voor detail hebt en als je een exceptionele educatieve en extra-curriculaire staat van dienst hebt, dan komen we graag in contact met je.

Sollicitatie

Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie bij Goodlink, dan verzoeken wij je vriendelijk om je CV, cijferlijsten (universiteit en middelbare school) en sollicitatiebrief te sturen naar info@goodlink.nl.

Selectie van eerdere klanten*

* Inclusief klanten bij voormalige werkgever(s)