Ambities verwezenlijken

Wij zijn een corporate finance adviseur gecommitteerd aan ondernemende klanten die de waarde van hun onderneming willen laten groeien en/of een wens hebben om hun bedrijf (op termijn) te verkopen.

Advies bij Strategieontwikkeling & groei

Door goed te luisteren naar de lange termijn doelstellingen van onze klanten en deze te combineren met de trends en ontwikkelingen die wij zien en horen in de markt, zijn wij in staat om heldere adviezen te formuleren waar we vervolgens graag samen met onze klanten op doorpakken.

Fusies
& Overnames

Onze activiteiten omvatten de beoordeling van mogelijke overnamekandidaten, overnemers of fusie partners en de evaluatie van mogelijke financiële en strategische alternatieven. Wij adviseren op strategie, timing, structuur, financiering, waardering en we assisteren bij de onderhandelingen en succesvolle afronding van transacties.

(Acquisitie)financiering
& kapitaalverhogingen

Op basis van ervaring in eerdere processen met (senior) schuldfinancieringen, achtergestelde leningen, mezzanine financieringen, eigen vermogen investeringen en advisering bij het aantrekken van schuld en eigen vermogen, alsmede een breed netwerk bij mogelijke financiers, brengt Goodlink een breed scala aan vaardigheden aan tafel om het benodigde vermogen voor haar klanten succesvol op te halen.

Meer over ons

Goodlink levert een totaalpakket aan advies rondom fusies & overnames en schuld- en eigen vermogensfinancieringen. Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers, bedrijven en investeringsmaatschappijen in Nederland en een select aantal andere Europese landen.

Op basis van onze diepgaande kennis van en brede netwerk binnen onze focussectoren, financiële expertise en ruime transactie ervaring zijn wij in staat om objectief advies en succesvolle, waarde creërende, oplossingen te bieden aan onze klanten.

Waarom Goodlink

Positieve drive

Naast de financiële vaardigheden en ervaring om resultaten te maximaliseren, opgedaan in meer dan EUR 20 miljard aan succesvol afgeronde transacties, voegen wij een positieve drive en een aangename werkrelatie toe aan veelal complexe transactieprocessen.

Toewijding

Wij garanderen de betrokkenheid en inzet van een ervaren adviseur omdat we van mening zijn dat onze klanten persoonlijke aandacht en toewijding verdienen.

Transparantie

We werken samen als één team met onze klanten op basis van directe en transparante communicatie, zonder belangenconflicten of verborgen agenda’s.

Verantwoordelijkheid

Onze klanten kunnen op onze expertise vertrouwen dat wij zorgen voor een optimaal transactieproces, zodat zij zich kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf!

Neem contact op

Selectie van eerdere klanten*

* Inclusief klanten bij voormalige werkgever(s)