Advies bij fusies & overnames en
(acquisitie)financieringen

Goodlink levert optimaal advies dat resulteert in lange termijn waardecreatie voor haar klanten.

Onze diensten

Wij committeren ons om optimaal advies te leveren dat resulteert in lange-termijn waardecreatie voor onze klanten. Wij doen dit door een totaalpakket aan corporate finance adviesdiensten&nbspte leveren van de identificatie en beoordeling van de belangrijkste strategische issues, de ontwikkeling van waarde creërende overname-/groeistrategieën, het begeleiden van fusie- en overnametransacties, tot en met het assisteren bij het structureren en aantrekken van de benodigde financiering.

Onze klanten profiteren van onze ruime ervaring in een breed scala aan disciplines, waaronder strategische analyses, fusies & overnames, waarderingen, (her)financieringen en kapitaalsverhogingen.

Advies bij Strategieontwikkeling &
(Value) Growth Advisory

Door goed te luisteren naar de lange termijn doelstellingen van onze klanten en deze te combineren met de trends en ontwikkelingen die wij zien en horen in de markt, zijn wij in staat om heldere adviezen te formuleren waar we vervolgens graag samen met onze klanten op doorpakken.

Wij leveren financieel advies en begeleiding bij de ontwikkeling van:

Advies bij Fusies en overnames

Onze activiteiten omvatten de beoordeling van mogelijke overnamekandidaten, overnemers of fusie partners en de evaluatie van mogelijke financiële en strategische alternatieven. Wij adviseren op strategie, timing, structuur, financiering, waardering en we assisteren bij de onderhandelingen en succesvolle afronding van transacties.

Onze specifieke sectorkennis en brede netwerk van relaties bij besluitvormers binnen de sector en financiële investeerders stellen ons in staat om creatieve ideeën te ontwikkelen om lange termijn waarde voor onze klanten te creëren.

Wij leveren financieel advies en begeleiding bij een breed scala aan transacties, waaronder:

(Acquisitie)financiering &
kapitaalverhogingen

Op basis van ervaring in eerdere processen met (senior) schuldfinancieringen, achtergestelde leningen, mezzanine financieringen, eigen vermogen investeringen en advisering bij het aantrekken van schuld en eigen vermogen, alsmede een breed netwerk bij mogelijke financiers, brengt Goodlink een breed scala aan vaardigheden aan tafel om het benodigde vermogen voor haar klanten succesvol op te halen.

Wij assisteren onze klanten bij het aantrekken van de benodigde financiële middelen voor hun overnames, groeiprojecten en/of hun reguliere bedrijfsvoering, waaronder:

Neem contact op

Selectie van eerdere klanten*

* Inclusief klanten bij voormalige werkgever(s)